Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Stožer potvrdio 39 novih slučajeva zaraze COVID-om

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan, imamo 39 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 12 osoba s područja Siska, sedam osoba s područja Novske, šest osoba s područja Kutine, tri osobe s područja Popovače, o po dvije osobe s područja Hrvatske Kostajnice te općina Dvor i Lekenik, o po jednoj osobi s područja Petrinje i Gline te s područja općina Sunja, Velika Ludina i Jasenovac.

Iz Stožera stanovnike županije ponovno su pozvali na odgovorno ponašanje i pridržavanje epidemioloških mjera i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite kako bi se spriječilo širenje ove zarazne bolesti.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X