Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
koronavirus-mjere

U našoj županiji nema novooboljelih, epidemiološka situacija povoljna

Kako su priopćili iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji i dalje imamo pet pacijenata pozitivnih na novi koronavirus. Nema novih pozitivnih slučajeva te je epidemiološka situacija povoljna, a epidemiolozi i dalje kontroliraju zdravstveno stanje kontakata svih na ovu bolest laboratorijski potvrđenih slučajeva.

Danas se provodi dezinfekcija karantenskog prostora za vozače u Zelenoj Dolini, a edukacija o dobroj higijenskoj praksi i manipulaciji s hranom, provedbi osobne higijene te dezinfekcija prostora, posuđa i pribora u uvjetima karantene, ide i dalje.

„Apelira se na sve stanovnike Sisačko-moslavačke županije da se striktno drže svih naputaka vezano uz epidemiju bolesti COVID-19 i da ih dosljedno provode. Potrebno je striktno poštivati sve propisane mjere zaštite, kao i rigorozne mjere provođenja osobne higijene i higijene kućanstva i dobro provjetravanje prostorija“, zaključuju iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI