Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

U Petrinji dragovoljno predao ručne bombe

PETRINJA – Jučer, 24. ožujka, građanin je policiji u Petrinji dragovoljno predao tri ručne bombe koje je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Zahvaljujemo svim savjesnim građanima što su se pridružili akciji „Manje oružja-manje tragedija“ te dragovoljno predali oružje i druga eksplozivna sredstva. Pozivamo i građane koji još uvijek čuvaju neregistrirano oružje ili eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija predaju policiji. Također molimo građane koji slučajno pronađu bilo kakvo eksplozivno sredstvo ili oružje da ga ne diraju, već odmah pozovu policiju na broj 192 ili najbližu policijsku postaju.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X