vojarna

U petrinjskoj Vojarni prikupljeno 108 doza krvi u sklopu još jedne akcije

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja održalo je danas devetu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji. Akcijom je prikupljeno 108 doza krvi, od čega su dvije doze darivale žene, a 106 doza su darivali muškarci. Akciji je pristupila 121 osoba, a po prvi puta krv su darivale dvije žene te jedan muškarac.

Ovom akcijom Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja završio je ovogodišnji ciklus akcija dobrovoljnog darivanja krvi. „Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja zahvaljuje se i ovaj put svim pripadnicima i pripadnicama Oružanih snaga Republike Hrvatske koji su se i ovaj put odazvali u velikom broju i darovali krv, te im se zahvaljujemo na gostoprimstvu“, istaknula je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Foto: Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X