policijauniverzalnagore

U prometnoj nesreći između Donje Budičine i Moštanice ozlijeđeno pet osoba

DONJA BUDIČINA/MOŠTANICA – U nedjelju, 6. ožujka, oko 4 sata, na državnoj cesti D30, između mjesta Donja Budičina i Moštanica, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,06 promila upravljao 28-godišnjak. On je uslijed neprilagođene brzine, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak. Od siline udarca osobno vozilo sisačkih registracija je sletjelo van kolnika na zelenu površinu.

U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 28-godišnji vozač i troje putnika iz vozila njemačkih nacionalnih oznaka, dok je 47-godišnji vozač teže ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici. Vozači nisu koristili sigurnosni pojas.

Protiv 28-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku bit će podnijeta kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X