Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Vozeći pijan sletio s kolnika i udario u rasvjetni stup

GVOZD – U mjestu Gornja Čemernica jučer 9.studenoga oko 20:15 sati, dogodila se prometna nesreća koju je izazvao 46-godišnjak s područja Gvozda. On je pod utjecajem alkohola od 1,2 promila upravljao osobnim vozilom te je uslijed neprilagođene brzine sletio s kolnika i udario u rasvjetni stup. Zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača slijedi obvezni prekršajni nalog.

Policija je tijekom vikenda provela dvije preventivno-represivne akcije koje su bile usmjerene na nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu i brzine kretanja vozila. Tijekom provođenja akcija policijski službenici su u vremenu od 18 do 2 sata kontrolirali 114 sudionika u prometu te su utvrdili 51 prometni prekršaj, od kojih se 16 prekršaja odnosilo na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja vozila, a 13 prekršaja na vožnju pod utjecajem alkohola. U ovoj akciji, najveća koncentracija alkohola od 2,03 promila utvrđena je kod 33-godišnjeg muškarca koji je zatečen u nedjelju 8.studenoga sat vremena iza ponoći u Petrinji. Najveća izmjerena brzina tijekom akcije bila je 195 kilometara na sat, a izmjerena je za osobni automobil kojim je upravljao državljanin Republike Srbije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X