Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Gradska-Knjižnica-i-Čitaonica-Petrinja

Zbog revizije, Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja neće raditi do 30.svibnja

PETRINJA – Unatoč odluci kako će uskoro svoja vrata ponovno moći otvoriti i knjižnice širom Hrvatske, iz Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja poručuju kako naša Gradska knjižnica i nakon dozvole za rad knjižnicama u Hrvatskoj i dalje neće raditi sve do završetka redovite revizije knjižničnog fonda i preuređenja prostora. Poručuju kako će redovita revizija trajati sve do 30.svibnja ove godine.

„Prema naputcima Nacionalne sveučilišne knjižnice, knjižnice će se morati pripremiti za nove radne uvjete poštujući epidemiološke mjere tako da se i glede nastavka normalnog poslovanja u ovom vremenskom razdoblju privremene zatvorenosti za korisnike pripremamo za nove okolnosti“, istaknuo je Ante Mrgan, ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja.

Podsjeća kako posuđene knjige koje članovi žele vratiti i dalje mogu ostaviti u ormariću u hodniku Knjižnice.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X