Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Četvero bugarskih državljana kralo novčanike po kutinskim trgovačkim centrima

KUTINA – Zbog dvije krađe novčanika u trgovačkim centrima, provedeno je kriminalističko istraživanje nad četvero bugarskih državljana, tri ženske osobe stare 23, 43 i 60 godine te 45-godišnjim muškarcem.

Naime, njih se sumnjiči da su u subotu 18.srpnja u jutarnjim satima, u trgovačkom centru u Kutini, iskoristili nepažnju 54-godišnjakinje te iz ruksaka ukrali novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Ukradeni novčanik je od osumnjičenih oduzet. Također je utvrđeno da su istoga dana u jutarnjim satima u jednom drugom trgovačkom centru u Kutini, iz otvorene torbice 43-godišnjaka, pokušali ukrasti novčanik.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su zbog ovih krađa uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI