Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
b-g-l-z

Kutinska Moslavina pobjednik Memorijala „Borošić-Gener-Lokner-Žugaj“

PETRINJA – U sklopu petrinjskih rujanskih „Dana sjećanja“, u organizaciji Rukometnog kluba „Petrinja“ i pod pokroviteljstvom Petrinjskog sportskog saveza, održan je tradicionalni 23. Memorijalni rukometni turnir „Borošić-Gener-Lokner-Žugaj“ u spomen i čast poginulim rukometašima koji su svoje živote dali u obrani Republike Hrvatske.

Ove godine, uz domaćina RK „Petrinja“,  sudjelovali su RK „Moslavina“ iz Kutine (1.HRL-sjever), RK „Slatina“ (2.HRL-istok) i RK „Viro Virovitica“ (1.HRL-sjever).

Na početku sve sudionike pozdravio je Goran Pešut, predsjednik RK „Petrinja“, te im se zahvalio na dolasku, a turnir je otvorio, u ime svih obitelji, Marko Lokner, te je kazao: „Neizmjerno mi je drago vidjeti da neki dečki koji su do sada bili vrsni igrači sada postaju treneri i to znanje koje su stekli prenose na mlade generacije. Da su naši očevi i djedovi živi bili bi ponosni na vas, bili bi ponosni na ime ovoga kluba koji tako vjerno štujete i proslavljate ga u svim krajevima Republike Hrvatske. Zbog toga želim vam uspješnu ovu novu rukometnu sezonu i sezonu bez ozljeda.“

Rezultati su:

 PETRINJA – MOSLAVINA(Kutina) 26:40

SLATINA – VIRO VIROVITICA 34:24

za 3. mjesto: PETRINJA – VIRO VIROVITICA 32:35

za 1. mjesto: MOSLAVINA – SLATINA 34:33 

Konačni poredak je: 1. MOSLAVINA, 2. SLATINA, 3. VIRO VIROVITICA 4. PETRINJA.

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X