Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
mla-mos

Mladost u još jednom prijateljskom ogledu bolja i od Moslavine

PETRINJA – U nastavku odigravanja prijateljskih utakmica, u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva 3. HNL – Središte, nogometaši petrinjske Mladosti ugostili su županijskog prvoligaša, momčad Moslavine iz Kutine od koje su bili bolji 4:0.

Rezultatski gledano posao je obavljen u prvom dijelu kada su i postignuti pogoci, a počelo je u 6. minuti kada je pred gostujućim vratima poentirao Dumbović, dok je u 15. minuti viđena brza akcija u tri poteza u kojoj su sudjelovali Dumbović, Mihaljević i na kraju strijelac Abramović, koji je potom bio i asistent u 32. minuti kada se sjurio po lijevoj strani do ruba igrališta i onda povratnom loptom u sredini kaznenog prostora pronašao Lihića koji je precizno naciljao gornji desni kut gostujućeg vratara Ilinića. Lihić je bio precizan i u 37. minuti pogodivši donji lijevi kut gostujućeg čuvara mreže nakon što mu je asistirao Dumbović s ruba kaznenog prostora.

Novu prijateljsku provjeru Mladostaši će imati već u nedjelju, 02. veljače, od 11.30 sati, kada će na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona ugostiti prvenstvenog suparnika Gaj Mače.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

Dan svjesnosti o autizmu

PETRINJA – 2.travnja se u cijelom svijetu obilježava Dan svjesnosti o autizmu, puštanjem plavih balona

X