Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
mla-tre

Mladostaši se pripremaju za kvalifikacijske utakmice za popunu 2. HNL

PETRINJA – Nakon što su ispunili postavljene uvjete za licenciranje u Nogometnom klubu Mladost iz Petrinje u tijeku su intenzivne pripreme za kvalifikacijske utakmice za popunu Druge hrvatske nogometne lige.

U iščekivanju protivnika, među kojima su potencijalni: Opatija, Junak iz Sinja i Marsonia iz Slavonskog Broda trener Zoran Buinac „cijedi znoj“ iz svakog igrača koji je u kadru, a na treningu ih je posjetio i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović, čestitavši im na dosadašnjem uspjehu, te je naglasio: „Došao sam ovdje, prije svega, iz poštovanja prema Nogometnom klubu Mladost i prema svim onim generacijama igrača koji su ovdje igrali i koji su stvarali ime Mladosti. Gledajući kontinuitet sporta u gradu Petrinji onda je sigurno da smo mi grad sporta i grad koji nastoji ulagati u ono što je najljepša sporedna stvar na svijetu, a to je nogomet. Nogomet je taj koji je predivna vještina u kojoj uživate vi, u kojoj dajete sve od sebe da bi pokazali budućim generacijama, ovim klincima za koje smo napravili teren s umjetnom travom i uložili mnoga sredstva i vi ste taj uzor koji mora ostati i dalje.“

Dalje je dodao: „Kada sam čuo da ste dobili licencu za Drugu ligu, onda sam bio oduševljen i bio sam sretan što sam bio dio vašeg rezultata, ali ne samo vašeg nego i cijele uprave, što je velika stvar. Također, izuzetno je važno imati kontinuitet pobjede i dobro je da ostanemo zajedno u igri, gdje smo svi na neki način različiti, ali uvijek trebamo imati jedan cilj da Mladost bude drugoligaš. Želim vam, bez obzira na Covid-19, da se dobro pripremite i budete stvarno spremni u svakom trenutku. Ono što sam vidio dobra ste momčad, pokazali ste svoj karakter, žilavost. Imate dobrog trenera u upravu i ja ću vas podržati, a drago mi je i da vidim ovaj stadion koji je sav zelen i uz zelene sjedalice, koji daje određena jamstva i standarde, a vi živite za rezultat i ja ću vas pratiti.“

Prema dosadašnjim informacijama kvalifikacijske utakmice su na rasporedu 04. i 11. srpnja, a parovi će biti poznati u ponedjeljak, 29. lipnja. Sretno ZELENI!

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X