Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
stipendijenaslov

Natječaj SMŽ za dodjelu stipendija redovitim studentima kroz mjere pronatalitetne politike

SISAK – Studente podsjećamo da je do  kraja listopada otvoren Natječaj Sisačko moslavačke županije za dodjelu stipendija redovitim studenticama i studentima s područja Sisačko-moslavačke županije za akademsku godinu 2020. /21. kroz mjere pronatalitetne politike.

U akademskoj godini 2020. /21. bit će dodijeljeno ukupno 25 stipendija redovitim studentima za koje se novčana sredstva osiguravaju u proračunu Sisačko-moslavačke županije.

Visina stipendije iznosi 700,00 kuna i isplaćuju se mjesečno, tijekom cijele godine.

Pravo prijave na Natječaj imaju redoviti studenti/ce preddiplomske i diplomske razine stručnih i sveučilišnih studija s prebivalištem na području Sisačko- moslavačke županije:

-iz obitelji s troje i više djece koja žive u istome kućanstvu

-preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija

-stručnog studija, specijalističkog diplomskog stručnog studija

-integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija

-student koji je u prethodnoj godini studija ostvario 50 ECTS

-studenti prve godine studija koji imaju prosjek ocjena završnog razreda u srednjoškolskom obrazovanju 3,50

-studenti koji nemaju status apsolventa

-koji nisu korisnici neke druge stipendije ili novčane potpore u svrhu školovanja.

Natječaj je objavljen 20.listopada. Prijavitelj je dužan ispisati PDF prijavnicu (koja se nalazi na internetskim stranicama Sisačko-moslavačke županije), vlastoručno je potpisati i poslati poštom uz dodatnu dokumentaciju (kopija dokumentacije kojom se dokazuju podaci iz prijavnice) u natječajnom roku (12 dana) na adresu Sisačko – moslavačke županije (na Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i šport), Stjepana i Antuna Radića 36; 44 000 Sisak, s naslovom „Prijava za studentsku stipendiju – pronatalitetna politika“ i uz naznaku: NE OTVARAJ.

PDF prijavnicu kao i više informacija o samom natječaju, uvjetima natječaja i upute o dokumentaciji koju je potrebno dostaviti, možete potražiti na službenoj stranici Sisačko – moslavačke županije : www.smz.hr; u rubrici „Natječaji“.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

Mladost tricom za tri boda

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 16. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili

X