Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Tijekom vikenda niz prometnih nesreća zbog alkohola

PETRINJA – U Sisačkoj ulici u Petrinji u subotu 24.listopada oko 11 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do nesreće je došlo kada je 54-godišnjakinja s područja Petrinje upravljala osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,15 promila. Izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela u odvodni kanal.

U petak 23.listopada oko 13 sati u Lekeniku se također dogodila prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 29-godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,28 promila, upravljao vozilom te je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Vozilom je upravljala 22-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1,02 promila. Od siline udarca odbačena je u suprotnu traku te je udarila u vozilo koje se nalazilo zaustavljeno u koloni. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih.

U subotu 24.listopada oko 17 sati u Sisku se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 33-godišnjak s područja Gline, upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,03 promila. On je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u parkirano vozilo.

U nedjelju 25.listopada oko 1 sat u Glini se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo kada je 28-godišnjak s područja Gline, pod utjecajem alkohola od 1,25 promila upravljao osobnim vozilom,ulicom u kojoj je zabranjen promet u oba smjera. Uslijed neprilagođene brzine udario je u dvije oznake na kolniku te potom u metalnu ogradu i stup javne rasvjete. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a suvozač teške tjelesne ozljede.

U Repušnici je policija zaustavila osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao 29-godišnjak s područja Kutine, dok je policija u mjestu Trgovi zaustavila 18-godišnjaka s područja Dvora koji je upravljao osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i brzinom većom od 30 kilometara na sat od dozvoljene.

Protiv svih vozača podneseni su Optužni prijedlozi nadležnim Općinskim sudovima zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Mladost tricom za tri boda

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 16. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili

X