Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
DDK_1

Održana sedma akcija dobrovoljnog darivanja krvi, prikupljene 82 doze krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organiziralo je sedmu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja. U sklopu akcije, prikupljene su rekordne 82 doze krvi, od čega je krv  darivalo 14 žena i 68 muškaraca.

Kako ističu iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja, akciji je pristupila 91 osoba. „Po prvi puta krv su darovale dvije žene i jedan muškarac. Posebno moramo istaknuti nikada veći broj žena koje su darovale krv“, dodaju iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja. „Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja zahvaljuje se svim darivateljima, kao i onima koji su željeli dati krv, no nisu uspjeli, a posebice naše zahvale idu brojnim mladima koji su prepoznali darivanje krvi kao njima humani čin iznimno blizak. Dragi darivatelji, vidimo se na idućoj akciji“, poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će održana u petak 15.studenoga u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“, dok će posljednja ovogodišnja akcija biti održana 5.prosinca ove godine također u petrinjskoj vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X