Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Pijan i prije stjecana prava upravljao neregistriranim vozilom i udario u parkirano teretno vozilo te pobjegao s mjesta događaja

MALA GORICA – Jučer, 25. studenoga, oko 5.30 sati, u mjestu Mala Gorica na petrinjskom području, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Nesreću je izazvao 31-godišnji muškarac s područja Petrinje koji je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, pod utjecajem alkohola od 1,3 promila i ne koristeći sigurnosno pojas, upravljao neregistriranim osobnim vozilom. On je uslijed ne držanja vozila uz desni rub makadam ceste, prednjim dijelom vozila udario u teretno vozilo koje je bilo parkirano uz lijevi rub makadam ceste. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen. Protiv vozača koji je u ovoj prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, zbog počinjenih prekršaja slijedi obavezni prekršajni nalog.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X