Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Potvrđeno 167 novozaraženih COVID-om 19, 33 osobe s područja Petrinje

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 167 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 65 osoba s područja Siska, 33 osobe s područja Petrinje, 16 osoba s područja Kutine, 12 osoba s područja Novske, po 10 osoba s područja Lipovljana i Hrvatske Kostajnice, devet osoba s područja Gline, pet osoba s područja Popovače, te po jednoj osobi s područja Martinske Vesi, Sunje, Gvozda, Hrvatske Dubice, Dvora, Lekenika i Topuskog.

„Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostaju odgovorni prema sebi i zdravlju drugih“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema podacima sa stranice koronavirus.hr, u Sisačko-moslavačkoj županiji do sada je novim koronavirusom zaražena 3601 osoba, aktivno je 790 slučajeva, a od posljedica koronavirusa do sada su u našoj županiji preminule 33 osobe.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X