Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Pronalazak i dragovoljna predaja ubojitih sredstava

DVOR – U nedjelju, 27. listopada u mjestu  Gage, općina Dvor, građanin je u polju pronašao protupješačku minu koju je zbog uništenja s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Jučer, 28. listopada, na području Lekenika u mjestu Cerje Letovanićko, građanaka je spremajući kuću pronašla ručnu bombu koju je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Jučer, 28. listopada, sisačkoj policiji građanin je dragovoljno predao zračnu pušku, dok je istog dana,  policiji u Novskoj građanin dragovoljno predao tri ručne bombe i 72 komada puščanog streljiva.

 Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovi građani neće snositi sankcije.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X