Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
skolauniverzalna

Roditelji, došlo je do izmjene plana upisa u osnovne škole

SISAK – Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i šport prošli tjedan izmijenio je plan upisa djece u prvi razred osnovne škole za 2020./2021. školsku godinu. Upis djece u prvi razred osnovne škole obavljat će se 13., 14. i 15. srpnja 2020. godine u matičnoj školi i područnim razrednim odjelima prema terminima koje utvrde škole.

Pregledi djece prije upisa u 1. razred osnovne škole obavljat će se na način da roditelji koji već imaju termin za obavljanje pregled djeteta, a koji nije objavljen zbog pandemije korona virusa, bit će kontaktirani i dobit će novi termin pregleda. Roditelji koji nisu dobili termin za pregled djeteta, trebaju se javiti u nadležnu ambulantu, a čiji spisak možete pronaći na stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Tekst : Bruna Prečanica

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X