Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
lu-mla-2

Vinogradar i Mladost jedini nakon tri kola sa stopostotnim učinkom

LUČKO – Nogometaši petrinjske Mladosti u 3. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte gostovali su u Lučkom kod istoimenih domaćina od kojeg su bili bolji 1:0.

Petrinjci su prvi priprijetili već u 7. minuti u brzoj akciji Filipovića i Abramovića koji je pobjegao svojim čuvarima i odlično pucao s ruba 16-erca, ali ravno u ruke domaćeg vratara Klemenčića, a u 13. minuti u kaznenom prostoru je „promiješao“ domaću obranu (a la Petković), međutim domaći čuvar mreže uspio je loptu obraniti. Domaći su uzvratili u 15. minuti kada se Bubnjić našao sam iza gostujuće obrane, ali lopta je završila u rukama petrinjskog vratara Kovačevića. Ubrzo zatim, u 19. minuti, Petrinjci su bili vrlo blizu pogotku kada je Špišić s ruba igrališta, s lijeve strane, na vrhu kaznenog prostora uposlio Filipovića nakon čijeg je udarca lopta odsjela na vratnici iznad Klemenčića. Novu prigodu Mladostaši su imali i u 24. minuti u akciji Lovrića i Špišića kada je lopta, s 18 metara, prohujala tih uz okvir domaćih vrata.

Drugi dio počeo je također prigodom Petrinjaca kada su u 53. minuti na lijevoj strani dupli pas odigrali Jandrić i Abramović, a vratar Klemenčić krajnjim naporom izbacio loptu izvan igrališta. Nakon toga domaći su uzvratili u 55. minuti kada je Ćorić s desne strane ubacio loptu na suprotnu gdje ju je spremno dočekao Bubnjić, ali i gostujući vratar Kovačević koji je efektno spasio svoju mrežu. Možda i vizualno najljepši trenutak dogodio se u 60. minuti kada je Gajdek odlično pucao s 25 metara, a domaći čuvar mreže lijepom paradom „izvadio“ loptu iz svog gornjeg lijevog kuta prebacivši je krajnjim naporom izvan igrališta. Ipak, u 81. minuti dogodio se trenutak odluke, naime Hrnčević je započeo gostujuću akciju iza sredine igrališta i na lijevoj strani idealno pronašao brzonogog Abramovića, a on isto tako utrčalog Filipovića pred domaćim vratima što je bila idealna mat pozicija za konačna tri „zelena“ boda.

Ostali rezultati su:

KURILOVEC – DUGO SELO 1:4

VRBOVEC – GAJ MAČE 0:1

VRAPČE – HAŠK 3:1

ZAGOREC – ŠPANSKO 2:1

MAKSIMIR – BISTRA 3:0

JARUN – TRNJE 5:2

VINOGRADAR – PONIKVE 2:0

Trenutni poredak je: 1. VINOGRADAR 9, 2. MLADOST 9, 3. DUGO SELO 6, 4. MAKSIMIR 6, 5. VRAPČE 5, 6. GAJ MAČE 5, 7. PONIKVE 4, 8. ZAGOREC 4, 9. TRNJE 4, 10. BISTRA 4, 11. JARUN 3, 12. KURILOVEC 2, 13. HAŠK 1, 14. LUČKO 1, 15. ŠPANSKO 1, 16. VRBOVEC 1 bod.

U idućem, 4. kolu, u subotu, 14. rujna, od 16.30 sati, nogometaši petrinjske Mladosti bit će domaćini momčadi Trnja iz Zagreba.

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X