Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
sisačka

Vozač ozlijeđen u prometnoj nesreći u Sisačkoj ulici u Petrinji

PETRINJA – U Sisačkoj ulici u Petrinji, u četvrtak, 27. kolovoza, petnaestak minuta prije ponoći dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen vozač osobnog vozila.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada se vozač osobnog vozila Opel Astra, zagrebačkih registracijskih oznaka, kretao iz pravca Siska i vjerojatno zbog neprilagođene brzine, na zavoju kod spomenika na Senjaku, prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je udario u betonski rubnjak u odvodnom kanalu uslijed čega se vozilo zarotiralo na cesti i potom zaustavilo u odvodnom kanalu ispred kućnog broja 22.

U intervenciji izvlačenja vozača iz oštećenog vozila, uz dva vozila, sudjelovala su tri djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, a potom je vozač vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku gdje će mu biti utvrđena težina ozljeda.

Očevid i regulaciju prometa kod nesreće obavili su djelatnici Policijske postaje Petrinja.

  • Image00001
  • Image00006
  • Image00005
  • Image00004
  • Image00003
  • Image00002
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X