Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drencina03072020c

Započelo asfaltiranje Drenačke ulice

PETRINJA – Nakon okončanih radova u sklopu projekta Aglomeracija u Petrinji, započelo je asfaltiranje Drenačke ulice, a radove na asfaltiranju obišao je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Ulici koja je stvarno bila jedna od najtežih dionica i mislim da ovi 1800 kvadrata je dobro došlo. Očekujemo da izvođači i svi koji su preuzeli odgovornost, mi smo ih jednostavno stisli i dali do znanja da su građani Petrinje na rubu živaca i imamo obećanje da će srpanj i kolovoz biti mjeseci asfaltiranja, završetaka svih dionica koje oni po svom građevinskom protokolu moraju završiti“, rekao je Dumbović te ujedno najavio i radove za sljedeći tjedan.

„Drugi tjedan bi trebala ići Unska, imamo obećanja da ide Ajdovščinska, pripremljena je i Pukovnika Predraga Matanovića tako da lagano Slatinu moramo rješavati jedno po jedno. Ono što me zabrinjava je Ulica Gromova koja je županijska cesta i bilo bi korektno od Županije i Županijskih cesta da oni interveniraju na svojoj imovini i da je barem malo bolje održavaju, kada već ne žele pritisnuti izvođače, jer mi nismo u mogućnosti. To vrijedi i za Hrvatske ceste, to je ova dionica kod Senjaka do Češkog sela koja je katastrofalna“, istaknuo je Dumbović. Na kraju je kazao kako je siguran da je asfaltiranje nakon Agolomeracije pri kraju te je ponovio kako je Petrinja jedno ogromno gradilište.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X