Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
stipendijedva

Županija je raspisala natječaj za dodjelu stipendija studentima, bit će dodijeljeno 25 stipendija

SISAK – Sisačko-moslavačka županija je raspisala Natječaj za dodjelu stipendija studentima i studenticama s područja naše županije za akademsku godinu 2020./2021. Županija će dodijeliti 25 stipendija redovitim studentima i studenticama u visini od 700 kuna mjesečno.

Pravo prijave na Natječaj imaju redoviti studenti i studentice preddiplomske i diplomske razine stručnih i sveučilišnih studija s prebivalištem na području naše županije koji nisu korisnici neke druge stipendije ili novčane potpore u svrhu školovanja, koji su stekli najmanje 50 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini, odnosno koji imaju prosjek ocjena završenog razreda srednjoškolskog obrazovanja 3,50.

Prijavitelj se na Natječaj prijavljuje on-line, putem elektroničkog obrasca koji se nalazi na internetskim stranicama Sisačko-moslavačke županije, te dostavom potrebne dokumentacije na adresu Županije i Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport.

Potrebna dokumentacija je : uvjerenje o prebivalištu, uvjerenje o upisu u akademsku godinu 2020./2021, fotokopiju osobne iskaznice, prijepis ocjena s fakulteta s brojem ECTS-a, fotokopiju svjedodžbe završnog razreda srednje škole za studente koji su upisali prvu godinu preddiplomskog studija, potvrde o visini dohodaka i primitaka svih članova zajedničkog kućanstva za prvih šest mjeseci tekuće godine iz čijih su opisa vidljivi iznosi plaća, mirovina, alimentacija, dječjih doplataka i slično, te uvjerenje o nezaposlenosti Zavoda za zapošljavanje za nezaposlene članove domaćinstva.

Studenti koji ostvaruju dodatne bodove dužni su dostaviti dokumentaciju kojom će dokazati osvojena prva tri mjesta na državnim i međunarodnim natjecanjima, da su bez jednog ili oba roditelja te da su braća i/ili sestre predškolske dobi, u osnovnoj školi, srednjoj školi ili na fakultetu.

Natječaj je otvoren do 23.studenoga ove godine, a više informacija o natječaju potražite na web stranici Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X