Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Alkoholizirani vozači u prometu

PEŠĆENICA – Jučer, oko 20 sati, u Zagrebačkoj ulici u Peščenici na lekeničkom području, policija je uočila osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljala muška osoba koja je po dolasku do betonskog mosta započela radnju skretanja na kolni ulaz, uslijed čega je prednjim kotačima došlo do silaženja s ruba kolnog ulaza i zaustavljanja vozila. Izvršenom provjerom utvrđeno je da vozilom upravlja 42-godišnjak s područja Pokupskog pod utjecajem alkohola od 2,60 promila, neregistriranim vozilom i bez vozačke dozvole. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Danas, 8. studenoga oko 00.30 sati, na području Općine Velika Ludina, u mjestu Vidrenjak, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak iz Zagreba pod utjecajem alkohola od 1,68 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X