Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid 19

Danas 197 novooboljelih od COVID-19 u Sisačko-moslavačkoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan, imamo 197 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 78 osoba s područja Siska, 49 osoba s područja Kutine, 24 osobe s područja Novske, 14 osoba s područja Petrinje, o po sedam osoba s područja Lekenika i Popovače,  pet  osoba  s  područja Lipovljana,  četiri  osobe  s  područja Hrvatske Kostajnice, o po tri osobe s područja Gline i Dvora, dvije osobe s područja Sunje i jednoj osobi s područja Jasenovca.

I danas su iz županijskog Stožera sve stanovnike zamolili za razumijevanje i pozvali da se i dalje pridržavaju epidemioloških preporuka te budu odgovorni kako bi se spriječilo daljnje širenje ove zarazne bolesti.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X