Izbornik
petrinja

Donesena Odluka o određivanju kriterija pri podjeli toplih obroka građanima

Gradonačelnica Grada Petrinje, 21. lipnja 2021. godine, donijela je Odluku  o određivanju kriterija pri podjeli toplih obroka građanima

Odlukom se građanima koji su na dane katastrofalnog potresa 28. i 29. prosinca 2020. godine imali prebivalište na području Grada Petrinje te čiji su objekti označeni crvenom naljepnicom i kao takvi neprihvatljivi za daljnji boravak u njima, stanovnicima kontejnerskih naselja, korisnicima zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb Petrinja te postojećim korisnicima pučke kuhinje Grada Petrinje, omogućuje se daljnja opskrba toplim obrocima.

Navedene kategorije građana u ovoj Odluci svoje svojstvo moći će dokazati potvrdom o neuporabljivosti objekta koju će izdavati Stožer Civilne zaštite Grada Petrinje temeljem uvida u bazu ARC GIS na zahtjev stranke, rješenjem Centra za socijalnu skrb Petrinja o ostvarivanju prava na zajamčenu minimalnu naknadu te potvrdom Upravnog odjela za društvene djelatnosti da se građanin nalazi u evidenciji korisnika pučke kuhinje.

Odlukom se zadužuju Stožer Civilne zaštite Grada Petrinje te Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Petrinje za izdavanje potvrda o neuporabljivosti objekta iz Odluke na zahtjev stranke.

Dodajmo i to kako ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Nastavno na Odluku o određivanju kriterija pri podjeli toplih obroka građanima od 21. lipnja 2021. godine, molimo sve koji ispunjavaju kriterije iz navedene Odluke da zahtjeve za izdavanjem potvrda o ispunjavanju kriterija predaju na privremenu adresu zgrade Gradske uprave u Ulici braće Hanžek 19, Petrinja, najkasnije do 9. srpnja 2021. godine.

Zahtjeve podnose građani i građanke čiji je stambeni objekt označen crvenom naljepnicom te korisnici Pučke kuhinje Grada Petrinje dok korisnike zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb Petrinja molimo za dostavu rješenja o ostvarivanju navedenog prava na uvid također do 9. srpnja 2021. godine.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X