Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dumbovićportret

Dumbović: „Ova godina je za učenike, ali i za učitelje, puna neizvjesnosti“

PETRINJA – Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović u svoje osobno ime, te u ime svojih suradnika, uputio je svim školarcima čestitku i poželio im sretan početak nove obrazovne godine.

Kako je istaknuo, posebice u ovom kriznom vremenu kada na svakom koraku vreba virus COVID-19, a pandemija koronavirasa poprima snažne razmjere, jako je teško kad si malen i mlad biti stalno skoncentriran na činjenicu da od svojih prijatelja moraš držati distancu, da nema srdačnog pozdravljanja, rukovanja i dužih zajedničkih druženja.

Poručio je učenicima da svakako budu disciplinirani i ponašaju se odgovorno,  a roditeljima da slijede upute Nacionalnog stožera i djeci redovito mjere tjelesnu temperaturu te da o svim promjenama svakako obavijeste svoje obiteljske liječnike.

“Kao što svi znamo,ova godina je za učenike, ali i za učitelje, puna neizvjesnosti . Veliki je izazov u uvjetima pandemije osigurati djeci stjecanje znanja koje je njihovo osnovno pravo i potreba, a ujedno sačuvati njihovo zdravlje i zdravlje zaposlenika. Nadamo se da ćemo odgovornim ponašanjem svi zajedno uspjeti spriječiti ulazak virusa u naše škole, a ovu situaciju iskoristiti kako bismo našu djecu naučili i nekim drugim vrijednostima kao što je društvena odgovornost“, zaključio je Dumbović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X