IKSOrahovicanaslov

Edukacija za mlade u okviru „VolonterIKS-a“ u Orahovici

Udruga IKS, GONG i Inkluzivna kuća Zvono organiziraju edukaciju na temu volonterstva, koja će se održavati u Orahovici od 26. do 29. rujna, a sudjelovati mogu svi mladi od 16 do 35 godina.

„Edukacija je namijenjena mladim ljudima koji žele pozitivne promjene u svojim zajednicama. Tako u okviru projekta koji smo simbolično nazvali „VolonterIKS 2021.“, upravo nakon potresa koji nas je sve ovdje zadesio, radimo projektnu edukaciju na temu volonterstva i uključivanja mladih u problematiku, odnosno rješavanje problematike i mladih i starih i svih stanovnika Sisačko-moslavačke županije.  Edukacija obuhvaća teme vezane uz volonterstvo, izradu volonterskih programa i planiranje volonterskih akcija u Petrinji, Sisku i Glini. Održava se u Orahovici, od 26. do 29. rujna. Orahovica je zapravo jedan mali kamp, jedno lijepo mjesto koje uključuje i bazen u vlasništvu Crvenog križa Osijek, a svi naši sudionici su u okviru tog kampa tamo smješteni“, objasnila je Tamara Jovičić, predsjednica Udruge IKS.

Svi troškovi su pokriveni, sudionici imaju organiziran prijevoz i smještaj te imaju mogućnost sat vremena korištenja bazena svaki dan.

Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta, pa organizatori pozivaju sve zainteresirane mlade s područja Petrinje, Siska i Gline zainteresirane za sudjelovanje, da se jave na broj 044/814 562 ili na mail [email protected].

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X