hrvanje

Emil Osmanagić obranio naslov juniorskog prvaka Hrvatske

ZAGREB – U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za juniore grčko-rimskim načinom hrvanja na kojem je nastupilo 65 hrvača iz 16 klubova.

Hrvački klub „Petrinja“ predstavljala su četiri hrvača, a Emil Osmanagić je u kategoriji do 97 kg, s pet pobjeda, osvojio 1. mjesto i naslov prvaka Hrvatske, te je na taj način i obranio prošlogodišnju titulu.

Osim njega još su nastupili Luka Jandrić (67 kg), Kristijan Prečanica (77 kg) i Bartol Tišinić (77 kg) koji je poražen u borbi za treće mjesto, te je tako osvojio peto mjesto.

Zbog bolesti nisu nastupili Borna Pavičić, Roko Ečimović i Vladimir Vojković, a na natjecanju dečke je vodio trener Vinko Kadečka.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X