Izbornik
mijonaslovna

Frizerski majstor Mijo Majhen s frizerkama na radionici u Petrinji

PETRINJA – Gostovanje poznatog frizerskog majstora i stilista Mije Majhena u Petrinji na radionici namijenjenoj frizerima organizirala je Vlatka Pavičić Šimić, predsjednica Ceha frizera koji djeluje unutar Udruženja obrtnika Petrinje, Gline i Topuskog, a koje je i financiralo veći dio troškova gostovanja svjetski poznatog i uspješnog frizerskog majstora. Frizerkama iz Petrinje, Siska, Topuskog i Karlovca održao je radionicu kojoj je prvenstveno bio cilj pokazati kako u što manje vremena napraviti dobru frizuru, kako što lakše doći do fashion frizura, posebice kako uštedjeti na vremenu izvedbe, olakšati svakodnevni posao, a ne izgubiti na kvaliteti i zadovoljstvu klijenata.

Na tri modela, Luciji Marčinko, Lei Telar i Ivi Čerpnjak prikazao je velik broj frizura, kako ih brzo napraviti, posebice kada su saloni krcati klijentima koji trebaju svečane frizure. Također je objasnio koje styling proizvode, kada i na koji način koristiti te je tom prilikom sve prisutne oduševio svojom jednostavnošću, kolegijalnošću i načinom na koji im je dao novu motivaciju i ideje. Njegova poruka na kraju je zapravo bila kako nema neuspjeha za sve one koji zaista nešto istinski žele, a što se pokazalo njegovim motom na putu uspjeha. Radionica je održana u prostorijama Udruženja obrtnika Petrinje, Gline i Topuskog koje se nalaze u Petrinji, a svakako je vrlo značajno imati za edukatora osobu poput Mije Majhena koji frizure radi na brojnim velikim revijama modnih pista u Londonu, Parizu te diljem modnih metropola.

SPONZORIRANI ČLANAK

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X