Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Vijesti-skladiste_Kutina

Gdje je „nestao“ DP iz Grada Siska i Županije?

SISAK – Iz Domovinskog pokreta su uputili priopćenje u kojem izvještavaju o aktivnostima pomaganja stanovnitšvu na našem području.: „Sisak, Petrinju, Glinu te okolna mjesta spomenutih gradova 28. i 29. prosinca 2020. godine pogodila su dva razorna potresa koja su iz sebe ostavila katastrofalnu štetu, od sedmero poginulih do ogromne materijalne štete na brojnim kućanstvima, kulturno-povijesnim spomenicima, ustanovama i sl.
Mnogi ljudi su ostali bez krova nad glavom i osnovnih uvjeta za normalan i dostojanstven život.

Među prvima koji su se uključili u pomoć ljudima na potresom pogođenom području bili su članovi Predsjedništva  Domovinskog pokreta Miroslava Škore – ogranka Sisak, kao i sami članovi istoga. Nakon razornoga potresa 29. prosinca  uslijedile su svakodnevne aktivnosti u kojima su sudjelovali članovi Predsjedništva ogranka Sisak i sami članovi Domovinskog pokreta, od prikupljanja donacija, pomoći u sabirnim centrima u Sisku i Kutini, dijeljenja pomoći po pogođenom području i svim aktivnostima koje su bile prijeko potrebne da bi se pomoglo ljudima s Banovine. Područje Banovine, uz same članove Domovinskog pokreta – ogranak Sisak, posjetili su i donijeli pomoć i brojni članovi županijskih ogranaka Domovinskog pokreta iz cijele Hrvatske. U aktivnostima pomoći Banovini sudjelovali su i još uvijek aktivno sudjeluju mnogi, od samog predsjednika Domovinskog pokreta doc.dr. Miroslava Škore, organizacijski tajnik Darijo Žepina, koordinator triju županija Danijel Horvatinović, zastupnice i zastupnici u Hrvatskom saboru, čelnici podružnice i svih ogranka Domovinskog pokreta Sisačko-moslavačke županije i drugi.

Domovinski pokret i dalje ostaje sudjelovati u aktivnostima pomoći ljudima na potresom pogođenom području.

Početkom veljače 2021. ogranak DP-a Sisak useljava u ured na adresi Stjepana i Antuna Radića 8 u Sisku, te će na taj način biti još dostupniji za sve upite građana, upise novih članova i ostale aktivnosti vezane za djelovanje stranke i samog ogranka.“, priopćili su iz Domovinskog pokreta – ogranak Sisak.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X