darinkokoronavirus2020

Gradonačelnik poziva građane da se odgovorno pridržavaju mjera i uputa za suzbijanje zaraze

PETRINJA – Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović još jednom je pozvao sve sugrađane da se odgovorno pridržavaju svih mjera i uputa za suzbijanje širenja zaraze koronavirusom.

„Pozivam sugrađane da obraze pozornost na osobe za koje znaju da su bili u bliskom kontaktu s oboljelim osobama ili su nedavno boravili u zemljama s lokalnom ili raširenom transmisijom koronavirusnom bolesti COVID-19, da se posebno pridržavaju propisa donesenih Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, te da neprimjerena i neodgovorna ponašanja prijave policiji. Obzirom je utvrđeno da u pojedinim poslovnim objektima zaposlenici nemaju preporučene zaštitne maske i rukavice, pozivam poslodavce da ukoliko samostalno ne mogu osigurati zaštitnu opremu za svoje djelatnike, da se jave u Petrinjsku kuću zdravlja na broj mobitela 099/529-49-42, kako bi što bolje zaštitili našu najizloženiju, to jest radnu skupinu ljudi, a tako i naše sugrađane i našu Petrinju“, apelirao je još jednom gradonačelnik Dumbović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X