policijauniverzalnagore

Iz gospodarske zgrade 56-godišnjaku ukraden mobitel

PETRINJA – U ponedjeljak, 21. listopada u prijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je iz gospodarske zgrade u Petrinji 56-godišnjem vlasniku ukrao mobitel, dok je u utorak, 22. listopada, u večernjim satima u Galdovačkoj ulici u Sisku, iz nezaključane svlačionice nogometnog kluba, iz ruksaka ukraden mobitel 44-godišnjeg muškarca. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a za kradljivcima se traga.

Jučer, 23. listopada, u prijepodnevnim satima, na sisačkom području u mjestu Hrastelnica, izbio je požar u ljetnoj kuhinji zbog pregrijavanja jela koje se kuhalo na plinskom štednjaku, a koje je ostavljeno bez nadzora. Vatra se proširila na dijelove pokućstva. Materijalnu štetu 69-godišnji vlasnik kuće procjenjuje na oko 15.000 kuna.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X