suncesvidr

Kolači SUNCE od sada vas čekaju i u novootvorenoj trgovini u Petrinji

PETRINJA – U Nazorovoj ulici 7 u Petrinji otvorena je maloprodaja tvrtke „Kolači SUNCE“ u čijem moderno i suvremeno uređenom prostoru možete kupiti kvalitetne, ukusne i domaće kolače i torte po vrlo pristupačnim cijenama uz ljubaznu uslugu djelatnica, a prema vlastitom izboru na komad ili krišku te prema odabranoj gramaži.

Punim nazivom obrt Proizvodnja i prodaja domaćih kolača i jaja SUNCE, vlasnice Nikoline Kukolić Vinković osnovan je 2002. godine u Nebojanu, gdje i danas posluje na adresi Nebojan 54. Vlasnica Nikolina je iskustvo u proizvodnji domaćih kolača stjecala u obiteljskom okruženju, obzirom da je cijela obitelj uključena u proizvodnju.

Kako nam je rekla prilikom otvorenja: „Tijekom godina profilirali smo se kao obrt čija se djelatnost temelji većim dijelom na proizvodnju domaćih kolača na tradicionalan način, baš kako su ih nekad naše prabake i bake radile. Želja nam je očuvati tu tradiciju i našim kupcima ponuditi vrsne kolače ručne izrade u kojima će uživati svi.“

Također, vlasnica Nikolina je dodala: „Danas zapošljavamo čak 22 djelatnika, imamo vlastita termoking vozila i svu ostalu potrebnu logistiku kako bi do vašeg doma stigli svježi kolači provjerene kvalitete. Našu kvalitetu i pouzdanost prepoznali su svi veći trgovački lanci, tako da danas, osim u njima, kolače prodajemo i na policama trgovina Mlin i pekara, Lonie, Pekarne i Zdravljaka Edi, itd.“

Otvorenjem maloprodajne trgovine u samom centru Petrinje, željeli su približiti građanima svoje proizvode te ih učiniti dostupnijima svakodnevno, rekla je vlasnica te istaknula: „Želja nam je profilirati se kao lider na tržištu i činimo sve kako bismo to i ostvarili. Ujedno, želja nam je povećati proizvodne kapacitete i otvoriti prostor za zapošljavanje nove radne snage.“- rekla je Nikolina Kukolić Vinković.

U ponudi imaju svatovske i torte za sve prigode, a kupnjom na malo u trgovini, svi imaju priliku probati ono što bi željeli kako bi za svoje posebne trenutke u životu dobili upravo ono najbolje. Također, u ponudi imaju i preko 30 vrsta suhih i kremastih kolača ručne izrade prema tradicionalnoj recepturi. Bitno je napomenuti kako se svi kolači pripremaju prema strogom HACCP standardu koji potvrđuje kvalitetu svih proizvoda.

Radno vrijeme novootvorene maloprodajne trgovine u Nazorovoj 7 u Petrinji je radnim danom od 8:00 do 20:00, a subotom od 8:00 do 14:00 sati. Počeli su i sa zaprimanjem narudžbi vaših omiljenih slastica za predstojeće blagdane, a naručiti ih možete osobno u trgovini ili radnim danom od 9 do 15 sati na broj telefona 044/751-428.

Velik broj građana koji su danas svraćali u trgovinu i kupovali kolače i torte pokazao je koliko su već upoznati s kvalitetom i odličnim te raznovrsnim okusima, još jednom pokazujući povjerenje koje imaju prema slasticama ovog obrta.

Podršku otvorenju nove trgovine te proširenju obrta dala je i dr. Viktorija Kaleb, zamjenica gradonačelnika grada Petrinje koja je tom prigodom istaknula:

„Jako mi je drago da smo danas tu i da otvaramo još jedan poslovni objekt, rekla bih proizvodni objekt jer gospođa Vinković, vlasnica, bavi se i proizvodnjom kolača koje ovdje prodaju. Sad ćemo svakako lakše doći do ovih divnih kolača, a da ne moramo u Nebojan, prostor je jako lijepo uređen, suvremeno i moderno, a vjerujem kako i ispunjava sve uvjete koje tržište traži. Također, vidimo novouposlene djelatnice, a svako novo radno mjesto je dobrodošlo novo radno mjesto. Mi smo kao Grad gospođi Vinković pomogli i 2018.godine, a i sada prema našim mjerama pomažemo s tri tisuće kuna po svakom novom uposleniku. Koji god obrt se otvorio u Petrinji, dobrodošao je. Dobro je da mladi ljudi ostaju, a evo i ovo je jedan od načina.“- rekla je dr. Kaleb, zamjenica gradonačelnika i pozvala sve građane da svakako navrate u novootvorenu trgovinu.

Obradujte svoje najdraže i pružite nepcima neodoljiv užitak uz slastice koje stvaraju čaroliju okusa uz Kolače SUNCE, Nazorova 7, Petrinja.

SPONZORIRANI ČLANAK

 

 

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X