naslovna

Kvar na kabelu klima uređaja izazvao požar u petrinjskom pogonu tekstila

PETRINJA – Kvar na priključnom kabelu od razvodnog ormarića do klima uređaja izazvao je požar koji je u noći na utorak buknuo u petrinjskom pogonu tekstila, šteta se procjenjuje na oko dva milijuna kuna, a tijekom gašenja lakše je ozlijeđen vatrogasac.

Iz sisačko-moslavačke policije danas su izvijestili kako su obavili očevid u suradnji s djelatnicima zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”. Utvrđeno je kako je do požara došlo uslijed kvara na priključnom kabelu od razvodnog ormarića do vanjske jedinice klima uređaja, ili na samoj vanjskoj jedinici klima uređaja. Požar se proširio po cijeloj unutrašnjosti pogona na gorive materijale i strojeve koji su u potpunosti izgorjeli, kao i krovište pogona. Petrinjski vatrogasci su dojavu o požaru zaprimili nešto prije ponoći, a ugasili su ga jučer oko 4 sata ujutro. Za vrijeme intervencije ozlijeđen je jedan vatrogasac kojega su zbrinuli iz Hitne medicinske pomoći, a naknadno su mu utvrđene lakše ozljede.

Materijalnu štetu oštećeni procjenjuju na oko dva milijuna kuna, a u policiji najavljuju izvješće sisačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Foto: JVP Grada Petrinje

 

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X