ml-hask

Mladost se pobjedom protiv HAŠK-a ponovo priključila vodećima

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 10. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili su momčad zagrebačkog HAŠK-a od koje su bili bolji 2:0.

Nakon jalovih prvih pola sata, kada su oba vratara bila bez posla, Petrinjci su u 33. minuti izveli prvu smislenu akciju koja je rezultirala pogotkom. Naime, Lovrić je ubacio loptu na rub kaznenog prostora gdje su je Abramović i Hrnčević propustili za Radoševića koji je pratio akciju i matirao vratara Tora. U prvom dijelu domaći su još bili u prigodi u 42. minuti kada se Đusi na desetak metara našao sam pred gostujućim vratima, ali lopta se od bloka odbila izvan igrališta.

Na početku drugog dijela, u 47. minuti, Mladostaši su došli do povećanja prednosti ulaskom „svježeg“ Cerjaka koji je i započeo akciju ubacivši loptu s lijeve strane pred gostujuća vrata, a onda je, nakon nekoliko pokušaja izbacivanja gostujućih igrača, natrčao i glavom je smjestio uz lijevu vratnicu gostujućeg čuvara mreže. Sličnu akciju domaći su izveli i u 63. minuti koju je započeo Lihić i preko asistencije Hrnčevića došao je u izglednu prigodu na „petercu“, ali nakon udarca lopta je prohujala iznad vrata.

Ostali rezultati su:

PONIKVE – ŠPANSKO 1:1

DUGO SELO – TRNJE 2:2

LUČKO – JARUN 2:1

KURILOVEC – MAKSIMIR 3:0

VRBOVEC – ZAGOREC 4:0

VINOGRADAR – VRAPČE 2:0

GAJ MAČE – BISTRA 1:0

Trenutni poredak je: 1. VINOGRADAR 25, 2. KURILOVEC 19, 3. MAKSIMIR 17, 4. MLADOST 17, 5. JARUN 15, 6. GAJ MAČE 14, 7. ZAGOREC 14, 8. VRAPČE 13, 9. VRBOVEC 12, 10. LUČKO 12, 11. BISTRA 11, 12. HAŠK 11, 13. DUGO SELO 10, 14. PONIKVE 10, 15. TRNJE 8, 16. ŠPANSKO 7 bodova.

U slijedećem, 11. kolu, u subotu, 02. studenoga, od 14 sati, nogometaši petrinjske Mladosti gostovat će u Zagrebu kod momčadi Vrapča.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X