Izbornik
naslov

Najmlađi petrinjski plesači nastavljaju svoje uspjehe

ZAGREB – U Zagrebu su održana dva velika natjecanja na kojima su sudjelovali i najmlađi članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia: SPP Benjamin Đuras – Ela Herceg i SPP Toma Svoboda – Lara Matijević.

Ovi sportski plesni parovi natjecali su se u starosnoj kategoriji „Osnovci“ (dob 10 i 11 godina), ali u različitim kvalitativnim kategorijama, i u prvom dijelu dijelu natjecanja – bodovnom turniru postigli su i ovaj put odlične rezultate:

SPP Benjamin Đuras – Ela Herceg u D1 kvalitativnoj kategoriji uz odličan nastup osvojili su fantastično 4. mjesto u obje discipline.

SPP Toma Svoboda – Lara Matijević natjecali su se na bodovnom turniru, i iako su tek D3 kvaliltativna kategorija i najmlađi u ovoj kategoriji, odmjerili su hrabro svoje snage i na Prvenstvu RH u latinsko-američkim plesovima i izvrsnom izvedbom osvojili sljedeće rezultate:

– 2. mjesto i srebrnu medalju u standardnim plesovima u D2 kategoriji na BT-u,

– 3. mjesto i brončanu medalju u latinsko američkim plesovima u D3 kategoriji na BT-u.

Na državnom prvenstvu za nijansu im je izmakao ulazak u finale što je, također, pokazalo njihovu kvalitetu i potvrdilo priznanje mladih sportskih nada našega grada.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X