joža-n

„Nitko nije postao siromašan dajući drugima koliko god imao“

PETRINJA – Vrijeme je Adventa, Božića i darivanja, a i u tim danima pojave se ljudi dobra srca koji žele dio svoje sreće i dobrote podijeliti s drugima.

Jedan od njih je i Josip Pejaković koji svake godine, pa tako i ove, daruje potrebite, a ovaj puta njegovu ruku dobrote osjetila je obitelj Drinčić u kojoj samohrana majka Sanja, uz svoju majku Miru, skrbe o 18-godišnjem stopostotnom invalidu, sinu i unuku Vedranu.

Samozatajni Josip posjetio ih je u njihovom petrinjskom domu darujući im kućne potrepštine, a o samom svom činu je kazao: „Drago mi je što svake godine za Božić mogu odvojiti par stotina kuna i pomoći nekim obiteljima u našem gradu kojima je to stvarno potrebno. Nisam nešto imućan i bogat, ali kako se kaže, nitko nije postao siromašan dajući drugima koliko god imao. Mislim da je to lijepa gesta i da bi se mnogi mogli ugledati na neke takve situacije, jer ovaj naš grad je dosta siromašan i ispačen. Nemamo svi mnogo, ali i to što imamo dobro je podijeliti s drugima da bi se svi osjećali ugodno i zadovoljno, sretni pred ove blagdane. Drago mi je što sam to učinio u suradnji s Petrinjskim radijem i Gradom koji je predložio obitelj kojoj bi mogao na neki način pomoći, a ujedno svima želim čestit i blagoslovljen Božić i sve najbolje u Novoj 2020. godini.“

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X