vrtićulaz

Nova pedagoška godina u Dječjem vrtiću Petrinjčica počinje 1.rujna

PETRINJA – Iz Dječjeg vrtića Petrinjčica su izvijestili kako nova pedagoška godina započinje u srijedu 1.rujna u objektima Izvor, Kapljica, Duga i Sunce. Djeca iz objekta Slap (Ul. Ivane Brlić Mažuranić 12) će do 20. rujna privremeno biti smještena u objektu Sunce (Sisačka ulica 87). Otvorenje objekta Slap bit će 20. rujna kad će sva djeca moći krenuti u svoj matični objekt.

„Ukoliko djeca iz objekta Slap neće privremeno dolaziti u objekt Sunce i neće koristiti usluge vrtića do 20. rujna, cijena vrtića bit će umanjena za mjesec rujan i iznosit će 240 kuna“, istaknuli su iz Dječjeg vrtića Petrinjčica.

Iz Vrtića također napominju kako su i dalje na snazi epidemiološke mjere prema Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022., koje su donijeli  Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

„Posebno vas podsjećamo na odgovorno ponašanje vezano za donesene zdravstvene preporuke. S obzirom na upute, vrijeme koje će roditelji novoupisane djece boraviti u skupini s djetetom tijekom perioda prilagodbe bit će ograničeno na najviše 10 minuta tijekom prva dva dana boravka djeteta u skupini. Tijek prilagodbe roditelji će dogovarati s odgojiteljima“, podsjećaju iz Vrtića.

Također su podsjetili roditelje i na Mjere zaštite od potresa i protokol postupanja koje je donio Vrtić i obveze roditelja koje proizlaze iz njih. „Zahvaljujemo se svim roditeljima na strpljenju, suradnji i razumijevanju! Svima želimo uspješnu i veselu pedagošku godinu koja je pred nama“, zaključuju iz Dječjeg vrtića Petrinjčica.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X