radovinacesti

Obavijest o zatvaranju određenih prometnica zbog izvođenja radova sanacije vodoopskrbnog cjevovoda

PETRINJA – Privreda Petrinja d.o.o. obavještava građane o zatvaranju određenih prometnica zbog izvođenja radova sanacije vodoopskrbnog cjevovoda:

U četvrtak, 9. lipnja 2022., u razdoblju od 8,00 do 14,00 sati, zbog izvođenja radova sanacije vodoopskrbnog cjevovoda u Vatrogasnoj ulici, navedena ulica, odnosno križanje Vatrogasne ulice i ulice Gromova, bit će zatvoreno za promet.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju za sljedeći radni dan.

U petak, 10. lipnja 2022., u razdoblju od 8,00 do 14,00, zbog izvođenja radova sanacije vodoopskrbnog cjevovoda u ulici Mije Srnaka (križanje ulice Mije Srnaka i ulice Ivana Gundulića) zatvorit će se prometovanje ulicom Ivana Filipovića. Prometovanje križanjem ulica Mije Srnaka-ulica Ivana Gundulića odvijat će se uz prometnu signalizaciju.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju za sljedeći radni dan.

Iz Privrede mole građane za razumijevanje.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X