Share on facebook
Share on twitter
miluskahojka

Obustavljena potraga za Miluškom Hojka, policija pronašla tijelo

KUTINA – Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke su priopćili kako su jučer u popodnevnim satima na području Kutine, pronašli mrtvo tijelo ženske osobe koje po osobnom opisu i pronađenim dokumentima, odgovara osobi o čijem nestanku i potrazi su informirali javnost 2.travnja, odnosno da se radi o nestaloj Miluški Hojka.

„Pregledom tijela nisu pronađeni tragovi nasilne smrti te je tijelo prevezeno u Neuropsihijatrijsku bolnicu dr.Ivan Barbot Popovača gdje će biti obavljena mrtvozornička obdukcija“, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Podsjetimo, policija je objavila kako je Miluška Hojka nestala 31.ožujka kada se udaljila s adrese prebivališta otkada joj se gubio svaki trag.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X