akcija 2

Održana 8. akcija dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja je 6. rujna držalo osmu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“.

Kako su izvijestili, prikupljene su 74 doze krvi (pet doza krvi žene i 69 doza krvi muškarci). Na ovu akciju odazvalo se 86 darivatelja.

„Hvala i ovoga puta svim pripadnicama i pripadnicima OSRH na odazivu i darovanima dozama krvi. Doista cijenimo vašu humanost i spremnost za pomoć.“ – poručili su iz petrinjskog Crvenog križa

Dodajmo i to, kako će se iduća akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo održati 5. studenog , a u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ iduća akcija će biti 6. prosinca ove godine.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X