Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dompetrinja

Omogućene posjete korisnicima petrinjskog Doma koji su trenutno u Top Termama Topusko

PETRINJA – Nakon potresa koji je oštetio i zgradu Doma za starije i nemoćne osobe u Petrinji, dio korisnika Doma nakon boravka u petrinjskoj Vojarni pukovnik Predrag Matanović, preseljen je u Top Terme Topusko, a o korisnicima i dalje brinu djelatnici Doma.

„Nakon što su donesene nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19, a u dogovoru s ravnateljem Top Termi Domagojem Moslerom, želimo obavijestiti članove obitelji kako su dopuštene posjete, uz nošenje maski te pridržavanje svih mjera zaštite“, istaknula je Magdalena Komes, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja.

Posjete su moguće od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati, te subotom i nedjeljom od 10 do 12 i od 16 do 18 sati. „Molimo zainteresirane za posjete da se prethodno najave na broj mobitela 099/732-70-92. Osim posjeta, svakodnevno se mogu ostvariti i telefonski pozivi s korisnicima putem centrale na broj 044/886-001“, istaknula je Komes.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X