Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Osumnjičen za kazneno djelo krađe i krivotvorenja isprave

GLINA – Policijski službenici Policijske postaje Glina, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe i krivotvorenja isprave.
Istraživanjem je utvrđeno, da je početkom mjeseca srpnja ove godine, organizirao sječu drvne mase u šumi na glinskom području, u mjestu Majske Poljane, koja je u suvlasništvu više osoba. Tom prilikom je posječeno ukupno 73 stabala hrasta i graba, čime je pričinjena šteta od oko 190.000 kuna.
Nadalje je utvrđeno da je izradio lažnu ispravu, odnosno izjavu suvlasnika, kojom je podnosio zahtjev za doznaku stabala i izdavanje popratnice te druge radnje, na temelju koje je izvršena doznaka stabala na više čestica u šumi suvlasnika.
Zbog navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, izvijestila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X