policijanaslov

Osumnjičeni zbog ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku

JASENOVAC – Zbog ubojstva u pokušaju, počinjenog na štetu 47-godišnjeg muškarca, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u nedjelju, 11. srpnja u večernjim satima, na dvorištu obiteljske kuće u Jasenovcu, za vrijeme verbalnog sukoba sjekirom pokušao udariti 47-godišnjeg muškarca koji se uspio obraniti te ga lakše ozlijedio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suda obavljena pretraga doma i drugih prostorija kod osumnjičenog te je pronađena i oduzeta puška, elektrodetonatorska kapisla, zračna puška i dva sporogoreća štapina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. – stoji u današnjem priopćenju ove Policijske uprave.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X