Izbornik
policijastopnaslov

Pod utjecajem alkohola i bez upaljenih svjetala bježao policiji

SISAK – Noćas, oko 1.45 sati, u ulici Fabijana Kovača u Sisku, uočeno je osobno vozilo sisačkih registracija bez upaljenih svijetla koje se na zvučne i svjetlosne signale nije zaustavilo. Vozilo je naknadno zaustavljeno, a vozač koji je odbio dati na uvid dokumente i koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola uz uporabu sredstava prisile je uhićen. Izvršenom provjerom je utvrđeno da je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,36 promila upravljao 27-godišnjak iz Siska.

Vozaču je zbog počinjenog prekršaja sukladno Zakonu o osobnoj iskaznici izdan obavezni prekršajni nalog, dok će zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama uz optužni prijedlog biti doveden nadležnom Općinskom sudu. – izvijestila je danas PU sisačko-moslavačka.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X