policijauniverzalnagore

Ponovno krađa na petrinjskom Groblju

PETRINJA – Policiji je prijavljena teška krađa počinjena 21.siječnja u poslijepodnevnim satima na parkiralištu groblja u Petrinji, gdje je nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil i ukrao torbicu sa osobnim dokumentima i čizmicama. Oštećena vlasnica štetu procjenjuje na oko dvije tisuće kuna, a za počiniteljem se traga, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policija je također provela kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom kojim je utvrđeno da je u on u noći s ponedjeljka na utorak, 20./21.siječnja, provalio u trgovinu mješovite robe u Novskoj i ukrao cigarete i prehrambene proizvode. Od osumnjičenog su ukradeni predmeti oduzeti, a zbog ove teške krađe je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X