hpsisak05042022

Ponovno otvoren najveći poštanski ured u Sisku

SISAK – U Sisku je u ponedjeljak, 4. travnja poštanski ured 44000 Sisak počeo s radom na novoj adresi, u Rimskoj ulici 14. Na novoj lokaciji korisnicima je na raspolaganju pet šaltera na kojima, osim poštanskih, mogu obaviti bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske i maloprodajne usluge. Uz šaltere, u poštanskom uredu smješteno je i 90 pretinaca za isporuku pošiljaka.

S nove će lokacije svakog dana na dostavu kretati i poštari čiji se prostor za pripremu pošiljaka također nalazi u sklopu novog ureda. Poštanski ured 44000 Sisak bio je privremeno zatvoren zbog posljedica potresa koji je oštetio zgradu u Ulici Stjepana i Antuna Radića 29 u kojoj je prethodno poslovao. Na Baniji je sanirano desetak poštanskih ureda stradalih u potresu, dok je zbog znatnih oštećenja zgrade za poštanski ured u Sisku osiguran novi prostor.

Nova lokacija poštanskog ureda 44000 Sisak dio je šire strategije Hrvatske pošte kojom se u poštanskim uredima na frekventnim i lako dostupnim lokacijama korisnicima omogućuje da što više usluga obave u svojem susjedstvu.

Poštanski ured 44000 Sisak radi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X