Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Potvrđeno 19 novozaraženih COVID-om 19 u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 19 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o šest osoba s područja Kutine, četiri osobe s područja Novske, po tri osobe s područja Siska i Petrinje, dvije osobe s područja Popovače i jednoj osobi s područja Sunje.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučer dostupnim podacima sa služben stranice koronavirus.hr, u našoj županiji je aktivno 69 slučajeva zaraze koronavirusom. Do sada se ovim virusom zarazilo 9335 osoba, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X