Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Potvrđeno 48 novozaraženih COVID-om 19 u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo potvrđeno 48 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 18 osoba s područja Kutine, 17 osoba s područja Siska, pet osoba s područja Novske, tri osobe s područja Lekenika, po dvije osobe s područja Petrinje i Velike Ludine te jednoj osobi s područja Popovače.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivno je 127 slučajeva zaraze koronavirusom, dok se do sada tim virusom zarazilo 9552 osobe, a 113 osoba je preminulo zbog posljedica zaraze koronavirusom.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X