Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
milanovicsubic

Predsjednik Milanović prihvatio pokroviteljstvo projekta Branka Šubića

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je Branka Šubića iz Petrinje, organizatora  projekta „Branko Šubić za branitelje: Dubrovnik-Knin-Petrinja 2021.“. Riječ je o etapnom ultramaratonu, koji se ove godine održava treći put, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, Dana oslobođenja grada Petrinje i Dana hrvatskih branitelja grada Petrinje.

Šubić je upoznao predsjednika Milanovića s tijekom priprema za ovogodišnju etapu ultramaratona u kojoj će, u trajanju od jedanaest dana, kombinacijom brzog hodanja i trčanja, proći kroz pet županija i jedanaest gradova. Istaknuo je da je cilj njegove akcije obići spomenike poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, odati im počast te se pokloniti žrtvama rata.

Prvi maraton organiziran je 2017., drugi 2019. a ovogodišnji Šubić planira započeti 27. srpnja u Dubrovniku, a završiti u Petrinji na Dan oslobođenja grada Petrinje i Dan hrvatskih branitelja grada Petrinje. Prilikom susreta Šubić je zahvalio Predsjedniku Republike na prihvaćenom pokroviteljstvu nad ovogodišnjim projektom „Branko Šubić za branitelje: Dubrovnik-Knin-Petrinja 2021“.

Uz predsjednika Milanovića na sastanku je sudjelovao posebni savjetnik Predsjednika Republike za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X